Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

Юні залізничники – учасники конкурсу дитячого малюнка на створення талісману ПАТ “Українська залізниця” отримали подарунки від керівництва Укрзалізниці

До Міжнародного дня захисту дітей вихованці дитячої залізниці "Мала Південна", які взяли участь у конкурсі дитячого малюнка на тему "Талісман ПАТ "Укрзалізниці", отримали подарунки та сертифікати учасників конкурсу.

 

 

У конкурсі взяли участь 33 юні залізничники – вихованці Малої Південної. Оцінювання робіт проводилося у трьох номінаціях: "Символ", "Герой" та "Емблема".

Нагадаємо, конкурс дитячих малюнків серед дітей працівників залізничного транспорту для створення талісману ПАТ "Укрзалізниця" проходив у травні стартував 11 травня 2016 року. Участь у конкурсі взяли вихованці дитячих дошкільних навчальних закладів та учні середніх загальноосвітніх шкіл, батьки яких працюють на залізничному транспорті, а також вихованці дитячих залізниць.

Дитячі малюнки можуть бути використані ПАТ "Укрзалізниця" для оформлення друкованої іміджевої продукції, організації презентацій, виставок тощо.

 

Источник: http://pz.gov.ua

^