Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

У Міжнародний день захисту дітей «Мала Південна» розпочала сезон руху поїздів

1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, дитяча залізниця «Мала Південна» відновила роботу після карантину. Участь у відкритті сезону руху поїздів взяли директор виконавчий регіональної філії «Південна залізниця» Микола Уманець, керівники служб Південної магістралі та заступник Харківського міського голови з питань інфраструктури міста Євгеній Водовозов.

1 червня дитяча залізниця зустріла перших відвідувачів цілком оновленою та приємно вразила сучасним ландшафтним дизайном, який нічим не поступається найкращим європейським паркам.

Гості й вихованці Малої Південної здійснили святкові подорожі поїздами «Україна» і «Юність Південної», брали участь у різноманітних конкурсах та вікторинах, відвідали музей історії дитячої залізниці.

Директор виконавчий регіональної філії «Південна залізниця» АТ «Укрзалізниця» Микола Уманець висловив подяку всім, хто забезпечує роботу дитячої залізниці й організовує навчання юних залізничників та привітав дітлахів з початком нового сезону.

Нагадаємо, у 2021 році дитяча залізниця «Мала Південна» працюватиме з 1 червня до 31 жовтня. У червні, липні та серпні – щоденно, крім понеділка і вівторка. У вересні та жовтні – по суботах, неділях та святкових днях.

Юні залізничники чекають на харків’ян та гостей міста за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 81.

Прес-центр Південної залізниці

https://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=5409

^