Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

На честь Дня залізничника

«Соціалістична Харківщина», №156(12643), 08.08.1967 г.

Урочисто відзначили харків’яни Всесоюзний День залізничника. Минулої неділі уже з самого ранку поодинці і цілими сім’ями сходились харків’яни до Центрального парку культури і відпочинку імені Горького. 
На одній з алей була організована фотовиставка “Південна назустріч Жовтню”. Її красномовні діаграми і плакати наочно познайомили з ростом виробництва і культурою обслуговування пасажирів. Тут же відвідувачі зустрілися з передовиками Південної Залізниці Героєм Соціалістичної Праці В. М. Глазовим, І. І. Нефедовим, В. М. Лисенком та іншими.

Для любителів дзвінкої пісні і веселого танцю цей день був особливо щедрим. З самого початку свята і до вечора в естрадному театрі парку, змінюючи один одного, виступали колективи художньої самодіяльності харківських залізничних підприємств і організацій. 

Разом з дорослими свято відзначали і юні залізничники Малої Південної. До свого свята вони прийшли з хорошими успіхами.  У всесоюзному змаганні з моделювання зайняли перше місце. Нині при дитячій залізниці працює сто гуртків, які охоплюють понад дві тисячі юних харків’ян.  

Г. Лисецький. 
 

^