Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

«Мала Південна» відкрила 78-й сезон руху поїздів

1 травня на дитячій залізниці «Мала Південна» регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» почався рух поїздів. Свято відкриття 78-го сезону роботи дитячої залізниці відвідали близько 3000 городян та гостей міста. В урочистостях узяли участь представники керівництва Південної магістралі, обласної та місцевої влади.


 

Гості й вихованці дитячої залізниці здійснили святкові подорожі поїздами Малої Південної «Україна» і «Юність Південної», брали участь у конкурсах, відвідали музеї історії дитячої залізниці, виставку дитячого малюнка й виробів та подивилися велику концертно-розважальну програму творчих колективів Південної магістралі.

Виступаючи під час урочистого відкриття, директор регіональної філії «Південна залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» Микола Уманець висловив подяку всім, хто забезпечує роботу дитячої залізниці й організовує навчання юних залізничників, та привітав дітлахів з початком нового сезону.

Нагадаємо, 2018 року дитяча залізниця «Мала Південна» працюватиме з 1 травня до 28 жовтня з 10:30 до 17:00.

З 1 травня до 3 червня та з 1 вересня до 28 жовтня майбутні залізничники запрошують маленьких пасажирів та їхніх батьків у святкові дні, щосуботи і щонеділі.

З 3 червня і до 1 вересня чекають на гостей щодня, крім понеділка та вівторка.

Юні залізничники чекають на харків’ян та гостей міста за адресою: м. Харків, вул. Сумська, 81.

Прес-центр Південної залізниці

Источникhttp://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4803

^