Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

НЕ ЗРАДЖУЮЧИ ТРАДИЦІЯМ

Титул кращих юних знавців колійного господарства на черговому Всеукраїнському зльоті юних залізничників, проведеному на початку червня в Донецьку, вже п'ятий рік поспіль знову дістався вихованцям Малої Південної.

Наразі до участі в VII Всеукраїнському зльоті юних залізничників України в шахтарській столиці, як поінформувала редакцію "ЮМ" інструктор виробничого навчання дитячої залізниці Мала Південна Яніна Соболєва, долучилося 120 юних залізничників з восьми малих залізниць України. Кращих зазвичай визначали за п'ятьма номінаціями: загальний курс залізниці, знавці вагонного, колійного та локомотивного господарств, а також знавець з перевезень. 

У конкурсі юних знавців колійного господарства не знайшлося рівних учневі харківської ЗОШ-80 В'ячеславу Федюшенку. А в змаганні юних залізничників на краще знання загального курсу залізниці почесне друге місце виборола учениця ЗОШ-19 м. Харкова Анастасія Денисова. У загальнокомандному ж заліку посланці Малої Південної цьогоріч посіли почесне третє місце, пропустивши поперед себе Донецьку та Запорізьку дитячі залізниці. Від організаторів заходу залізниці-переможці отримали цінні подарунки. 

Восени на всіх учасників нинішнього зльоту чекає захоплююча зміна в славно-звісному чорноморському "Артеку".

Источник: http://www.pz.gov.ua/news/razvorot.php?mid=100161&lid=2&id=3165

^