Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

Народне гуляння на честь Дня залізничника

Газета Соціалістична Харківщина, 09.07.1957, № 135 (9597)

 

Десятки тисяч харків’ян прийшли в неділю, 7 липня, у міський парк культури та відпочинку імені Горького на народне гуляння, присвячене Дню залізничника

На музичній естраді і в літньому театрі своє мистецтво демонстрували країні колективи художньої самодіяльності підприємств Південної залізниці.

Людно було в спортивному містечку. Любителі з Інтересом спостерігали гру волейболістів, баскетболістів. Велике пожвавлення панувало у дитячому містечку парку. Тут відбулися масові ігри, танці, конкурс на краще художнє читаних. Виступали зі святковими концертами дитячі самодіяльні колективи Малої Південної і Палацу культури залізничників.

Па Малій Південній діти зустрілися з доцентом Харківського інституту Інженерів залізничного транспорту т. Олешком. Він поділився враженнями од поїздки до Китаю, розповів, як живуть і учаться китайські діти.

Ввечері великий концерт дали артисти Харківскої філармонії. На алеях парку до пізнього вечора грала музика, танцювала молодь.

Соціалістична Харківщина, 09.07.1957, № 135 (9597)

НА ЗНІМКАХ; в колі – цікава бесіда зав’язалась у юних залізничників Малої Південної з почесним пенсіонером Василем Михайловичем Гудковим.

 Фото В. Кулікова.    

^