Малая Южная железная дорога

Прошлое и настоящее

Малая Южная железная дорога

Залізничники Південної залізниці у День Знань відвідали навчальні заклади Харківщини

Залізничники регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця" та вихованці дитячої залізниці "Мала Південна" привітали з Днем Знань учнів та студентів навчальних закладів Харківщини.

 

Так, вихованці дитячої залізниці "Мала Південна" завітали на свято Першого дзвоника загальноосвітньої школи №167 м. Харкова. Юні залізничники привітали з початком нового навчального року школярів і вчителів та вручили запрошення відвідати "Малу Південну".

 

 

 

 

Представники Південної залізниці взяли участь в урочистостях до Дня Знань у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту. Залізничники привітали майбутніх колег зі святом та побажали їм якнайкраще опановувати професію, аби невдовзі стати гідними членами великого колективу магістралі.

 

 

 

Керівники залізничної станції "Основа" Харківської дирекції залізничних перевезень регіональної філії "Південна залізниця" привітали з Днем Знань учнів та педагогічний колектив школи №35 м. Харкова, розташованої у залізничному мікрорайоні міста.

Залізничники Південної магістралі не лише відвідували навчальні заклади, а й запрошували школярів та студентів до себе в гості.

Так, перше заняття студентів-першокурсників Харківського коледжу транспортних технологій за темою "Введення в спеціальність" пройшло в Музеї історії та залізничної техніки регіональної філії "Південна залізниця" ПАТ "Укрзалізниця".

 

 

Прес-центр Південної залізниці

Источник: http://wwww.pz.gov.ua/news/razvorot.php?id=4378

^